Oslo Business Forum

Santander er stolt partner med Oslo Business Forum – og sammen lager vi det vi mener er den viktigste konferansen for ledere og mellomledere.

Hva er Oslo Business Forum?

Oslo Business Forum er en årlig næringslivskonferanse som hadde sin oppstart i  2016.

Konferansen ble etablert av Christoffer Omberg and Marius Røed Wang, og har på kort tid både vokst seg til det den er i dag - den viktigste møteplassen for ledere og mellomledere.

Rethinking Business er årets konferanse og holdes den 23 - 24 september. Konferansen går over to dager, og er fullspekket med de beste og mest interessante foredragsholderne  

Les mer på OBF sine sider her

Hvem er konferansen for? 

Oslo Business Forum har til hensikt å hjelpe bedriftsledere til å ta bedre beslutninger og til å navigere i utviklingen som skjer.

På konferansen kommer noen av verdens fremste foredragsholdere og de har alle en felles aganda: Utfordre det tradisjonelle tankesettet og hjelpe næringslivsledere med å løfte blikket for å bedre se hva som kommer i årene fremover.

Så er du leder eller mellomleder og ønsker du fagliog påfyll, mer kunnskap og en arena ment for nettverksbygging - da er årets konferanse et stedet å være.

Rethinking Business 2020

Tema for årets konferanse er "Rethinking Business".
Den 23.-24. september fyller vi Norges Varemesse på Lillestrøm med oppunder 3000 representanter fra nasjonalt og internasjonalt næringsliv, sammen med verdens fremste foredragsholdere og eksperter som vil dele den nyeste innsikten og forskningen innen sine fagfelt.

Det vil bli to dager fylt med inspirasjon, nettverksbygging og kunnskapsdeling, alt tilpasset fremtidens ledere.

Les mer og se påmelding her

 

 

Rethinking Business 2020

Klimapositiv konferanse 

Santander begynte å sammarbeide med Oslo Business Forum i 2018, og har vært partner på konferansen som ble holdt i 2018 og de to konferansene som ble holdt i 2019. Vi er også med under årets konferanse - Rethinking Business

Santander har sammen med sin samarbeidspartner Chooose, bidratt til at Oslo Business Forum ble verdens første klimapositive næringslivskonferanse.

Det å gjøre konferansen klimapositiv er et viktig signal om hvordan man må tenke i alle bransjer i årene som kommer dersom man ønsker å være konkurransedyktig. Dette er spesielt viktig blandt yngere generasjoner, som oftere velger bort bedrifter og varer som ikke er klimavennelige eller bærekraftige.

Interessert i å finne ut mer om Oslo Business Forum? 

Les mer om konferansen her