Høyrentekonto Pluss

Våre beste renter mot at du kan binde pengene dine i 31 dager løpende.

  • Renter inn på konto hver måned
  • 31 dager løpende bindingstid
  • Medlem i Bankenes sikringsfond

Åpne Høyrentekonto Pluss

Hva er Høyrentekonto Pluss? 

Høyrentekonto Pluss er kontoen som gir deg vår aller beste rente. Renteinntektene på kontoen kan du til enhver tid se i nettbanken, og de opptjente renteinntektene legges til din konto hver måned. Fordi kontoen har den beste renten kaller vi den vår pluss konto. 

Hvordan fungerer bindingstiden?

Med Høyrentekonto Pluss følger det med en bindingstid på pengene dine, denne er til enhver tid 31 dager. Det vil si at hvis du bestiller et uttak fra din konto via nettbanken i dag vil du få dem overført om 31 dager. Dette er løpende slik at du alltid må vente 31 dager før det bestilte uttaket overføres. 

Det som kan være fint å vite er at det bestilte uttaket selvfølgelig er en del av den rentebærende saldoen også i tiden de er reservert for overførsel. Det vil si at pengene dine får fulle renter fra oss i venteperioden på 31 dager. 

Hvem kan opprette Høyrentekonto Pluss?

  • Du som har fylt 18 år 
  • Du som har norsk fødsels- og personnummer eller D-nummer
  • Du som ønsker å sette inn sparepenger fra en annen norsk bank

Se våre vilkår og priser

Trygghet med sparepenger på konto

Sparing er smart både på kort og lang sikt. En av de største fordelene med Høyrentekonto Pluss i Santander, sammenlignet med å investere i for eksempel aksjefond, er at du alltid har pengene tilgjengelig. Har du behov for penger, så er det dine penger, og du kan fritt ta dem ut når det passer deg.

Penger på en Høyrentekonto Pluss er altså penger som er trygge, penger som vokser og penger som alltid er dine.

Enkelt å spare på Høyrentekonto Pluss

Du trenger ikke å bytte bank for å opprette Høyrentekonto Pluss hos oss. Innskudd gjør du helt enkelt ved å overføre penger fra din dagligbank til din Høyrentekonto Pluss i Santander. Du kan ta ut penger når du vil, og så ofte du vil, uten ekstra kostnad.

Sikker sparing med Bankenes sikringsfond

Santander Consumer Bank AS er en norsk bank som er medlem av Bankenes sikringsfond. Det betyr at sikringsfondet garanterer for innskudd hos oss på inntil 2 millioner kroner per kunde, inklusive opptjente renter.

Moderne kjøkken

Lurer du på noe om Sparekonto, Høyrentekonto eller Høyrentekonto Pluss? Ta kontakt med oss.

Ring oss

Telefon: 21 08 35 00
Man-fre: 08:00 - 20:00
Lør: 09:00 - 16:00

Postadresse

Santander Consumer Bank AS
Postboks 8060
N-4068 Stavanger
Merk konvolutten «Sparing»