Samtykker

Nedenfor følger detaljer om hvilke samtykker vi benytter oss av i Santander for å behandle dine personopplysninger. Du kan når som helst trekke tilbake dine samtykker ved å kontakte vårt kundesenter. 

1.Tilpassede tilbud

Dersom du samtykker til at du vil motta tilpassede tilbud fra Santander innebærer det at vi kan analysere dine behov, preferanser og personopplysninger for å vurdere hvilke tilbud vi tror er mest relevante for deg. Vi bruker også disse analysene til å tilby deg andre produkter fra Santander, for eksempel hvis du har billån kan vi også tilby deg et kort med gode drivstoffrabatter.

2.Tilbud på vegne av samarbeidspartnere 

Dette samtykket innebærer at vi kan sende deg tilbud på vegne av våre samarbeidspartnere. Dette kan for eksempel være rabatt ved bruk av ditt Santander-kort hos XXL, Elkjøp eller Power, eller det kan være tilbud på service på din bil eller dekkhotell. Du finner en fullstendig liste over alle våre samarbeidspartnere her. I noen tilfeller innebærer dette at vi må dele ditt navn og bekreftelse på at du er kunde hos oss med den aktuelle samarbeidspartneren slik at du kan benytte deg av tilbudet. Vi deler imidlertid ikke dette med våre samarbeidspartnere med mindre du tar i bruk et tilbud du har mottatt fra oss.

3.Deling av dybdeopplysninger med importør/forhandler (kun billån og leasing)

Dersom du samtykker til det deler vi Identitetsinformasjon, Kontaktinformasjon og Kundeinformasjon om deg med forhandler av bilen du har kjøpt eller leier, samt med importøren av bilen (dvs. Nissan, Hyundai, Kia osv). Informasjonen vi deler inkluderer løpetid på ditt lån og status på restgjeld. Denne informasjonen benyttes av importør eller forhandler som grunnlag for deres egen markedsføring overfor deg, typisk med tjenester som service, veihjelp og garantier, eller gode tilbud på nye biler. 

4. Manchester United Red Kort

Dersom du har et Manchester United Visa Kort deler vi opplysninger om deg med Manchester United Group* dersom du har samtykket til det. Personopplysningene vi deler er informasjon om ditt kundeforhold (identitetsinformasjon, kontaktinformasjon og kundeinformasjon). Som for alle andre samtykker kan dette samtykket trekkes tilbake når som helst, og datadelingen vil da opphøre. Personopplysningene vi deler med Manchester United Group brukes til å tilpasse og forbedre din brukeropplevelse på deres digitale plattformer, levere varer og tjenester som du forespør fra dem, samt for markedsprofil og markedsundersøkelser. Denne delingen gjør at du kan holde deg oppdatert på alt som skjer i klubben, billetter, konkurranser, nyheter o.l., samt motta tilbud fra klubbens offisielle sponsorer og samarbeidspartnere. Når vi deler personopplysninger med Manchester United Group så blir de behandlingsansvarlig for den videre behandlingen av dine personopplysninger, og vil da behandle dine personopplysninger i tråd med sin til enhver tid gjeldende personvernerklæring. Du kan finne mer informasjon om Manchester Uniteds behandling av personopplysninger, inkludert kontaktopplysninger til deres personvernombud, på www.manutd.com.

*En uttømmende liste over hvilke selskaper som inngår i Manchester United Group finner du på denne siden.