Jobb hos oss

Vil du jobbe i en fremtidsrettet og uformell bank med store muligheter for faglig utvikling og åpninger for internasjonale roller?

Hvem er vi?

Santander Consumer Bank AS er et nordisk selskap som er eid av det internasjonale konsernet Banco Santander.

Vi er opptatt av å være en fremtidsrettet og ansvarlig bank, og det byr på en rekke muligheter for deg som ansatt.

Vil du vite mer om Santander i Norge og vår historie?

Ledige stillinger

Hvorfor velge Santander?

Internasjonale muligheter

Som en del av et av verdens største finanskonsern får flere av våre ansatte muligheten til å hospitere eller jobbe fast i andre land.

Det internasjonale miljøet gir deg en unik og verdifull innsikt i hvodan finanssektoren fungerer andre steder i verden.

Samfunnsengasjement

Vi er opptatt av å gi noe tilbake til samfunnet og bidra positivt. Derfor er vi blant annet gulpartner til den veldedige organisasjonen Right to Play og samarbeider med klimapositivistene i Chooose.

Faglig utvikling

Finansbransjen er i voldsom endring, og Santander skal være med på utviklingen som skjer. Det gir rom for faglig vekst – uansett hva du jobber med hos oss.

I 2018 var vi blant de aller første som lanserte Apple Pay i Norge, og sammen med en av våre partnere har vi også lansert en innovativ abonnementstjeneste for bil.

En moderne og uformell bank

Hos er det hva du kan og hvordan du bidrar viktigere enn hva du har på deg. Vi er opptatt av å være langt fremme når det kommer til teknologi og utvikling i bransjen – noe som gir deg gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Finansbransjen er i endring, og vi tror nøkkelen til suksess ligger i innovasjon, aktiv utvikling og kontinuerlig forbedring av både produktene og arbeidsmetodene våre.