Refinansiering

Få full kontroll over din økonomi!

Med refinansiering kan du bli kvitt kostbare lån og kredittkort.

  • Redusert lånekostnad
  • Ryddigere økonomi
  • Kun én faktura
  • Færre gebyrer
kr
år
OBS. Ved valg av mer enn 5 års nedbetalingstid er det påkrevd at hele lånet du nå søker om må brukes til å innfri andre lån og kreditter du har fra før

Melding til våre sparekunder

Mellom kl 16.00 og 08.00 skal vi utføre vedlikehold på våre sparesider. Dette vil medføre at kontoåpning ikke er mulig i dette tidsrommet. Sparesider og nettbanken vil være åpne som vanlig.

Vi beklager de ulemper dette medfører for deg som kunde. 

Hvem kan søke om refinansiering?

  • Du som har fylt 23 år
  • Du som er bosatt i Norge
  • Du som har en fast årsinntekt på 200 000 kroner eller mer
  • Du som ikke har inkassosaker eller betalingsanmerkninger

Se våre vilkår og priser

 

Hva er refinansiering?

Refinansiering betyr kort sagt at du tar opp et nytt forbrukslån for å betale ned gjeld du har hos andre banker og kreditorer. Ofte innebærer dette å samle flere lån. Det er viktig å huske på at du ikke blir gjeldfri av å refinansiere, men du slipper å betale gebyrer på hvert lån, og du får ofte en lavere rente. Det betyr at du kan bli gjeldfri raskere og ha bedre oversikt underveis.

Alle lån uten sikkerhet på inntil 70 000 kroner er gebyrfrie hos oss. Det betyr at du ikke betaler etablerings- eller termingebyrer på lånet.

Hvorfor refinansiere?

Dersom du har flere dyre lån og annen gjeld er det lett å miste oversikten over hva du egentlig skylder, og hvor mye du skal betale hver måned. Ved å refinansiere får du samlet gjelden i ett lån og det blir lettere å holde kontroll. Da slipper du også flere gebyrer enn nødvendig, du får alt på en faktura og ofte får du lavere samlede kostnader.

Hvordan fungerer refinansiering?

Alt vi trenger er informasjon om hvor mye du skylder, og til hvilke kreditorer. Deretter tar vi oss av alt det praktiske rundt det å betale ut til de ulike kreditorene. Da vil du få én faktura fra oss i stedet for flere fra ulike kreditorer – enklere og mer oversiktlig. 

Nedbetalingstid

Ved full refinansiering av eksisterende lån, vil løpetid avhenge av totalkostnaden på det lånet/lånene du ønsker å refinansiere.

Dersom du ønsker å låne mer enn refinansieringssummen, får du maksimalt fem års nedbetalingstid på hele lånebeløpet.

Lurer du på noe om nye eller eksisterende lån? Ta kontakt med oss.

NYE KUNDERTelefon: 21 08 39 02
Man-fre: 08:00 - 21:00
Lør: 09:00 - 16:00

EKSISTERENDE KUNDERTelefon: 21 08 34 00
Man-fre: 08:00 - 20:00
Lør: 09:00 - 16:00

Låneeksempel

Effektiv rente 15,7 %, lånebeløp kr 125 000 over 2 år. Kostnad kr 19 379. Totalt kr 144 379. Nedbetalingstid: 1 - 5 år. Effektiv rente: 8,2 % - 28,8 %