Få gratis bilforsikring i 30 dager

Nå slipper du å bekymre deg for forsikringen når du kjøper bil. Med billån i Santander får du gratis bilforsikring fra If i 30 dager – helt uten forpliktelser.

Vi vet at det kan gå fort når du først finner drømmebilen til salgs – og da kan det være forvirrende å få oversikt over hva man gjør med forsikring på bilen.

Har du billån eller lånebevis fra Santander, slipper du å tenke på forsikringen når du kjøper bil.

Med et nytt billån eller lånebevis, kan du nemlig få bilforsikring fra If helt gratis og uforpliktende i 30 dager. Alt du trenger å gjøre, er å krysse av for «Fri Start» i låneskjemaet.

 

Den beste forsikringen for din bil

 

Bilen forsikres med Ifs beste bilforsikring for din bil. Biler som er under 8 år og har kjørt under 150 000 km, får superdekning. Andre biler får kaskodekning. På if.no/bilforsikring kan du lese mer om de ulike dekningene.

 

Du velger selv om du vil fortsette å ha forsikringen etter 30 dager. Du kan også bare lene deg tilbake – If kontakter deg for å sørge for at du er riktig forsikret etter gratisperioden. Dersom du ønsker å forsikre bilen i et annet selskap, er det selvsagt helt greit. Det eneste du trenger å gjøre er å bytte før det har gått 30 dager.

 

Forsikringen vil automatisk videreføres, hvis du ikke velger å ordne forsikring i et annet selskap. Da registreres den beste forsikringen for din bil med vanlige vilkår og priser. Forsikringen gjelder til du eventuelt velger å si opp.

 

Søk om billån